Клюєв обговорив з президентом Азербайджану питання співробітництва в ПЕК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв обговорив з президентом Азербайджану питання співробітництва в ПЕК

Енергетика
100
Віце-прем'єр України Андрій Клюєв обговорив із президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим перспективи активізації двосторонніх відносин, у тому числі в енергетичній сфері, повідомляє прес-служба "Партії регіонів". "Ми обговорили цілий ряд питань співробітництва України і Азербайджану. Увага була акцентована на співробітництві в енергетичній галузі", - сказав А.Клюєв.
У ході зустрічі сторони обговорили всі проблеми енергетичного співробітництва, включаючи збільшення обсягів поставок азербайджанської нафти в Україну, а також будівництво нових об'єктів на території України.
Україна й Азербайджан мають намір 1 вересня підписати угоду про співробітництво в паливно-енергетичному комплексі (ПЕК).
Крім того, А.Клюев повідомив, що обговорив з азербайджанським президентом питання засідання міжурядової українсько-азербайджанської комісії з економічного співробітництва, що відбудеться в п'ятницю. За його словами, зокрема, мова йшла про співробітництво в сфері сільського господарства. "Ми будемо обговорювати угоди між міністерствами сільського господарства двох країн", - сказав віце-прем'єр. Він також відзначив, що сторони почнуть підготовку угоди про співробітництво в сфері екології.
Нагадаємо, що урядова делегація України на чолі з віце-прем'єр-міністром Андрієм Клюевым у четвер відбула із дводенним візитом в Азербайджан для участі в роботі сьомого засідання спільної міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас