"Київенерго" готове поністю погасили борги за газ до 11 жовтня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" готове поністю погасили борги за газ до 11 жовтня

Енергетика
69
ВАТ "Київенерго" заявляє про готовність до 11 жовтня поточного року повністю погасити заборгованість перед НАК "Нафтогаз України" за поставлений природний газ.
Як повідомив департамент суспільних зв'язків "Київенерго", що відповідна пропозиція направлена на адресу "Нафтогаза України".
Заборгованість "Київенерго" за поставлений газ, станом на 1 вересня, становить 61,9 млн грн.
"Нафтогаз України" за вісім місяців поточного року поставив столичної енергокомпанії 1,978 млрд куб. м газу вартістю 798,4 млн грн. "Київенерго" розрахувалася з НАК на 92%, перелічивши за поставлене паливо 736,5 млн грн.
Рівень оплати газу компанією "Київенерго" у серпні склав 117%. Енергокомпанія минулого місяця перелічила "Нафтогазу України" 107,7 млн грн, тоді як вартість спожитого газу (129 млн куб. м) склала 92 млн грн.
"Київенерго" поставляє природний газ "Газ України", дочірня компанія "Нафтогаза України".
Як повідомлявся, "Газ України" 28 серпня доручив газотранспортним організаціям призупинити подачу газу "Київенерго" у зв'язку з неповною оплатою енергокомпанією споживаного палива.
"Київенерго", експлуатує столичні теплоелектроцентралі (ТЕЦ), котельні, а також теплові і електричні мережі. Компанія забезпечує постачання споживачів Києва тепло- і електроенергією.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас