Україна та Азербайджан сьогодня підпишуть угоду про співробітництво в ПЕК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна та Азербайджан сьогодня підпишуть угоду про співробітництво в ПЕК

Енергетика
155
Голова правління НАК "Нафтогаз України" Володимир Шелудченко відбув в Азербайджан у складі делегації Кабінету міністрів України для участі в роботі сьомого засідання міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва.
Делегацію очолює віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв, повідомили в прес-центрі "Нафтогаза України". У рамках візиту 1 вересня очікується підписання угоди про співробітництво в паливно-енергетичному комплексі між Україною та Азербайджаном.
Піщд час дводенної роботи комісія розгляне питання співробітництва України і Азербайджану в паливно-енергетичному комплексі. Зокрема, залучення азербайджанських компаній-власників нафти до реалізації проекту транспортування легкої каспійської нафти трубопроводом Одеса-Броди і його перспективне продовження до портів Балтійського і Північного морів.
Завданням комісії є розробка механізмів сприяння українським та азербайджанським підприємствам у розвідці, видобутку та переробці нафти і газу на території України та Азербайджану.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас