Сімферополь просить допомоги гришима — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сімферополь просить допомоги гришима

Казна та Політика
113
Сімферопольський міський голова Генадій Бабенко звернеться в Кабінет Міністрів України для рішення найбільш актуальних фінансових проблем життєдіяльності столиці Криму.
Як повідомили в прес-службі Сімферопольської міськради, на думку Бабенко, у взаєминах міських влада з Кабінетом Міністрів України існує низка принципових питань, що вимагають невідкладного рішення. Про це він заявив після робочої наради під головуванням віце-прем'єр-міністра України Володимира Рибалки в Раді міністрів автономії, на якому, зокрема, обговорювалися питання соціально-економічного розвитку Сімферополя.
За словами мера, у поточному фінансовому році в Сімферополя є певні проблеми. «У міському бюджеті недостача коштів для оплати праці працівників бюджетної сфери становлять 27,7 млн. грн., а 20,9 млн. грн. не вистачає на оплату за енергоносії», - відзначив він.
Крім цього, певну стурбованість, за словами Бабенко, викликає процес формування бюджету України на 2007 рік. «У нинішньому році вилучення з міської казни в державний бюджет становить 18 млн. грн., а на наступний рік передбачається вилучити 54 млн. грн.», - підкреслив він.
Говорячи про перспективи розвитку Сімферополя, Бабенко відзначив, що місту необхідні близько 400 млн. грн. для проектування і будівництва об'їзної автодороги на ділянці Давидовка - Чистеньке - Лозове, а також більше 20 млн. грн. на реконструкцію проспекту Перемоги в Сімферополі.
За словами Рибалки, Кабмін має намір надати фінансову підтримку в благоустрої кримської столиці.
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас