Янукович поговорить з Фрадкіним про електроносії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович поговорить з Фрадкіним про електроносії

Енергетика
108
Одним з питань пыд час переговорів прем'єр-міністра України та Росії Віктора Януковича і Михайла Фрадкова буде питання поставок в Україну енергоносіїв.
Про це повідомив сам Янукович в інтерв'ю журналістам у п'ятницю в Сімферополі.
"Одне з питань, що буде на порядку денному, це питання поставок енергоносіїв в Україну, насамперед, це газ і нафтопродукти", - сказав український прем'єр.
Разом з тим він знову підкреслив, що першочерговим питанням переговорів стане питання проведення міждержавної україно-російської комісії "Ющенко-Путін".
Янукович підкреслив, що вони разом з російським колегою будуть проводити роботу як співголови комітету з питань економічного співробітництва, що створений у складі міждержавної комісії.
Відповідаючи на питання журналістів, Янукович відзначив, що він не буде зустрічатися із Президентом до поїздки в Росію, а проінформує його про її підсумки.
Разом з тим прем'єр підкреслив, що щодня спілкується із Президентом телефоном. "Президента, на жаль, зараз немає в Україні. Я з ним щодня спілкуюся із всіх питань, у тому числі і з російських питань", - сказав він.
"Я зустрінуся із Президентом за результатами моєї поїздки в Росію", - підкреслив український прем'єр.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас