Бойко вважає, що до кінця року без RosUkrEnergo не гобійтись — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойко вважає, що до кінця року без RosUkrEnergo не гобійтись

Енергетика
134
Міністр палива та енергетики Юрій Бойко заявив, що RosUkrEnergo сьогодні забезпечує досить низьку ціну газу для України і питання доцільності співробітництва з компанією вимагають часу для вивчення, а тому не можуть бути вирішені раніше листопада-грудня.
«RosUkrEnergo сьогодні забезпечує досить низьку ціну газу для України. Щоб оцінювати необхідність її збереження або усунення, потрібно проробити альтернативні варіанти одержання газу. Для цього необхідно провести переговори з його виробниками і постачальниками. Тому я не думаю, що таке рішення можна підготувати раніше листопада-грудня», - заявив Бойко.
«Що стосується критики на адресу компанії, то я вважаю її суб'єктивної, тому що вона заснована не на доводах і аргументації, а на інсинуаціях. Частина провини за це лежить на самій RosUkrEnergo, у діях якої було мало прозорості. Але це не надає право обвинувачувати кого-небудь у зв'язках з дияволом», - додав Міністр.
4 серпня Юрій Бойко призначений міністром палива й енергетики України.
Нагадуємо, із січня 2002 року по березень 2005 року Бойко - голова правління НАК «Нафтогаз України», заступник держсекретаря Мінтопенерго. З липня 2003 року - перший заступник міністра палива і енергетики
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас