Банк "Хрещатик" реалізує нову ювілейну монету НБУ, присвячену річниці Конституції України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" реалізує нову ювілейну монету НБУ, присвячену річниці Конституції України

Фондовий ринок
107
ВАТ КБ «Хрещатик», визнаний Національним банком України дистриб'ютором пам’ятних монет України, сувенірної та супутньої продукції Національного банку на внутрішньому ринку, пропонує з 09 серпня поточного року своїм клієнтам і всім бажаючим нову ювілейну монету з серії «Відродження української державності», присвячену 10-й річниці Конституції України. На аверсі монети вгорі розміщено малий Державний герб України в оточенні стилізованих квітів. Тут також розміщується логотип національного Монетного двору. На реверсі монети зображено базу колони як символ закону в оточенні стилізованого орнаменту. Монета виготовлена з нейзильберу, її номінал 5 грн. Придбати її можна за 10,50 грн.
Довідково за темою:
Реалізацію ювілейних і пам’ятних монет фізичним та юридичним особам банк „Хрещатик” здійснює через мережу своїх установ по всій території України. Монети є дійсним платіжним засобом й обов’язкові до приймання без будь-яких обмежень за номінальною вартістю до всіх видів платежів, а також для зарахування на розрахункові рахунки, вклади, акредитиви та для переказів. Найрізноманітніша тематика таких монет, серед яких колекції „Пам’ятки давніх культур України”, „Обрядові свята України”, „Спорт”, „Флора і фауна”, „Східний календар” та ін. — роблять ці платіжні одиниці цікавими не тільки для нумізматів, але й для тих, кого цікавить історія, культура та інші сфери життя.
Довідково:
Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк “Хрещатик” зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ № 158 від 29.12.01 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Уже шість років аудиторську перевірку фінансової діяльності банку за світовими стандартами здійснюють міжнародні аудиторські фірми, зокрема останні роки “Ernst&Young”. Банк має рейтинги міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings, які відповідно до шкали рейтингів цього агентства такі: рейтинг підтримки — 4, довгостроковий та короткостроковий рейтинги — на рівні „В”, індивідуальний рейтинг — „D/E”. Прогноз за всіма рейтингами стабільний, підтверджено 17.04.06.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас