Кабмін взявся за операції з землею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін взявся за операції з землею

Нерухомість
285
Сьогодні уряд України ухвалив рішення про те, що державні органи мають подавати в податкову адміністрацію інформацію щодо операцій із землею. Про це повідомив глава Державної податкової адміністрації Олександр Кирєєв.
«Практично на рівні узгодження ми домовилися, що зауваження були зняті крім зауважень Фонду державного майна. Який з операцій відчуження землі і підприємств говорив, що він передає інформацію органам місцевої влади і Держкомстату», - показував він, додавши, що це не рівень взаємодії органів державної влади, коли необхідно звертатися до третього посередника.
За його словами, тепер органи Госкомзема та органи місцевої влади повинні повідомляти податковій про всі операції, які провадяться із землею і нерухомістю, що на ній перебуває.
Кирєєв також повідомив, що податкова недоодержала приблизно 100 млн. грн. з податку на землю через відсутність необхідної інформації щодо власників і орендарів землі.
Глава податкової також проінформував, що його відомство вивчить ситуацію, що склалася у Донецькій області, і чому надходження прибутку від землі такі низькі
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас