Найдорожчий мажток на планеті знаходиться у Великобританії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найдорожчий мажток на планеті знаходиться у Великобританії

Валюта
275
Рік у рік богаті стають богаче, і жити вони хочуть усе краще. Подібна закономірність, зафіксована журналом "Forbes", знайшла нове підтвердження в дослідженні ринку найдорожчих житлових будинків на нашій планеті, проведеному виданням.
Найдорожчим у світі маєтком на сьогоднішній день є "Updown Court" в Уіндлшем (Великобританія) поряд з Віндзорским замком. Цей будинок із 103 кімнатами і 5 басейнами оцінюється в $139 млн.
Другим у списку йде ранчо "Starwood Estate", що належить колишньому Послові Саудівської Аравії в США принцові Бандер Бен Султану. Воно розташовано у високогірному Аспене (штат Колорадо) і продається за $135 млн.
Далі йде "Maison de L-Amitie" у Палм-Біч (штат Флорида), куплений американським мільярдером Дональдом Трампом в 2004 році за $41,25 млн. на аукціоні після банкрутства попереднього хазяїна. Зараз будинок виставлений на ринок за $125 млн.
Четвертий найдорожчий будинок - це "Waterfront Estate" у Стамбулі (Туреччина) з видом на Босфор. Він продається за $100 млн.
У десятку найбільш дорогих у світі маєтків та апартаментів входить ще один будинок у Лондоні, а інші стоять у США, в основному в Каліфорнії.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас