Нафта дорожчає через невизначеність щодо термінів припинення вогню на лівансько-ізраїльському кордоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дорожчає через невизначеність щодо термінів припинення вогню на лівансько-ізраїльському кордоні

Енергетика
88
Нафта продовжує дорожчати в четвер на тлі невизначеності щодо строків припинення вогню на лівано-ізраїльському кордоні, а також відмови Ірану призупинити ядерну програму
Ціна серпневих ф'ючерсних контрактів на нафту марки WTI на торгах в електронній системі Нью-йоркської товарної біржі на 17:05 мск становить $73 за барель, що на $0,34 вище підсумкового котирування середовища.
Котирування ф'ючерсів на нафту марки Brent на вересень у ході електронних торгів на лондонській біржі ICE Futures виросли на $0,5 і досягла $74,4 за барель.
Як заявив у четвер начальник генерального штабу армії оборони Ізраїлю генерал Даний Халуц, військова кампанія проти "Хезболлы" перебуває в самому розпалі й продовжиться ще деякий час. Ізраїльська армія веде бої на кордоні з Ліваном. Авіація наносить удари по навчальних таборах "Хезболлы". Також ізраїльські літаки атакували ретрансляційний вузол телеканала "Аль-Манар", що належить цьому шиитскому радикальному руху.
Крім того, учасники ринку стурбовані тим, що відмова Ірану призупинити ядерну програму може привести до збою поставок нафти із Близького Сходу
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас