Підвищувати конкурентоспроможність українських продуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підвищувати конкурентоспроможність українських продуктів

40
95 відсотків продуктів харчування на нинішньому споживчому ринку займає продукція вітчизняного виробництва, наголосив Леонід Козаченко, відкриваючи 12-у Національну виставку-ярмарок “Продукція харчових підприємств України”.
Працівники харчової промисловості, а це понад 22 тисячі підприємств, минулого року збільшили випуск продукції на 18,2 відсотка порівняно з 2000-м з одночасним зростанням конкурентоспроможності товарів.
У 2001 році до державного бюджету з галузі надійшло понад 4 мільярди гривень. Збільшуються обсяги експорту продуктів харчування. Це - яскраві результати ринкових перетворень національної економіки і аграрного сектору зокрема, наголосив Леонід Козаченко. Україна має й надалі нарощувати свої потужності, активніше освоювати зовнішні ринки. Уряд приділятиме велику увагу переоснащенню галузі, впровадженню нових технологій виробництва та екологічній чистоті продуктів.
За матеріалами:
УСПП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас