ММК ім. Ілліча та „Запоріжсталь” можливо візьмуть участь у розслідуванні Китаю щодо імпорту холоднокатаної сталі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ММК ім. Ілліча та „Запоріжсталь” можливо візьмуть участь у розслідуванні Китаю щодо імпорту холоднокатаної сталі

34
23 березня Китай збудив антидемпінгове розслідування у відношенні імпорту холоднокатаного прокату походженням з України, Росії, Південної Кореї, Тайваню і Казахстану.
Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча (ММК ім. Ілліча, Донецька обл.) і Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" вивчають можливість участі в розпочатому Китаєм 23 березня антидемпінговому розслідуванні у відношенні імпорту холоднокатаного прокату походженням, у тому числі, і з України. Як пояснили в Міністерстві економіки і з питань європейської інтеграції, після офіційного повідомлення Україні про початок антидемпінгового розслідування відповідна інформація був спрямований на підприємства, що, можливо, здійснювали постачання холоднокатаного прокату в Китай - ММК ім. Ілліча і "Запоріжсталь".
"Протягом 20 днів ці підприємства повинні прийняти рішення про чи участь неучасті в розслідуванні й у випадку позитивної відповіді направити інформацію у відповідні органи Китаю", - повідомив представник Мінекономіки. За попередньою інформацією, на український прокат може бути введене мито в розмірі 25% (мито, заявлене ініціаторами розслідування - китайськими сталеплавильними компаніями), для Росії - 16,07%, Південної Кореї - 32%, Тайваню - 28%, Казахстану - 22%.
За матеріалами:
УСПП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас