У поточному році буде укладений контракт на постачання літака Ан-70 у Чехію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У поточному році буде укладений контракт на постачання літака Ан-70 у Чехію

35
Перший закордонний контракт на перспективний військово-транспортний україно-російський літак Ан-70 буде підписаний у поточному році.
Про це в четвер повідомив Леонід Терентьєв, генеральний директор консорціуму "Середній транспортний літак" (СТС), що займається маркетингом цієї машини і координує роботу програми. За його словами попередня робота на постачання трьох Ан-70 у Чехію велася протягом двох років, і зараз сторони вийшли на заключний етап переговорного процесу. Крім того, відзначив Терентьєв, від одного до трьох літаків Ан-70 можуть придбати ще деякі країни Східної Європи, з якими також ведуться переговори.
У цілому консорціум налагодив активні контакти з 18 потенційними замовниками, включаючи Індію, Китай, Іран, Алжир і ряд країн Південно-Східної Азії. Ан-70 викликає значний інтерес практично у всіх острівних держав, оскільки це єдиний у світі літак, здатний з вантажем 30 тонн робити короткий зліт і посадку на непідготовлені смуги, підкреслив Терентьєв. Ан-70, крім того, один з деяких літаків, що відповідають сучасним вимогам по доставці військової техніки в умовах специфіки регіональних конфліктів.
За матеріалами:
УСПП
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас