Приватбанк обслуговує більш 250 тисяч пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк обслуговує більш 250 тисяч пенсіонерів

Фондовий ринок
125
На сьогоднішній день свою пенсію в Приватбанкові одержують більш 250 тисяч українських пенсіонерів, з яких більш 160 тисяч мають пенсійну пластикову карту Приватбанку. Про це повідомив керуючий Харківською філією Приватбанку Олексій Слухаєвський у ході конференції «Приватбанк-10 років довіри», що пройшла 4 квітня 2002 року в Харківському культурному центрі «21 вік».
Пенсіонером, що уклав 250-тисячний договір пенсійного обслуговування, став фермер - житель пгт. Золочів (Харківська обл.) Василь Цилюрик, якому були вручені іменний Диплом банку і пенсійна карта, на яку в плині року буде зараховуватися як основна пенсія, так і додаткова пенсія від Приватбанку в розмірі 150 гривень на місяць.
Як відзначив керуючий Харківською філією Приватбанку Олексій Слухаєвський, примітним є і те, що пенсіонером, що уклав 250-тисячний договір пенсійного обслуговування, став клієнт Золочевського ТОБО банку, відкритого на базі орендованого приміщення банку «Україна». За словами самого пенсіонера, він був вкладником банку «Україна» з 1994 року, а сьогодні став одним з перших клієнтів знову нового відділення Приватбанку.
Як відзначив Василь Цилюрик, сьогодні в сільській місцевості є визначений дефіцит банківських послуг, і сучасні послуги Приватбанку користаються інтересом у клієнтів. Тим більше, він не очікував, що оформивши пенсійну карту, стане ювілейним клієнтом банку й одержить як подарунок від банку додаткову пенсію.
Приватбанк одержав статус уповноваженого банку по виплаті пенсій і грошової допомоги пенсіонерам відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №785 від 12.05.2000р. і підтвердив його за підсумками конкурсу, організованого в грудні 2001 року Пенсійним фондом України.
Обслуговування пенсійних рахунків здійснюють 1 365 філій і відділень Приватбанку по всій території України. У рамках програми Приватбанк пропонує пенсіонерам відкриття поточного пенсійного рахунка чи безкоштовне оформлення пенсійної пластикової карти. Пенсія зараховується на рахунок у перші числа місяця, а процентна ставка по пенсійному рахунку чи пенсійній карті дорівнює прибутковості депозитних рахунків. Додатковий доход нараховується на залишок коштів на рахунку, а одержувати відсотки можна щомісяця чи відкладати їх на пенсійний рахунок. Немаловажною перевагою пенсійної карти є і те, що з її допомогою можна одержати цілодобових доступ до своїх коштів і одержувати наявні в 407 банкоматах і більш 1 200 пунктах видачі наявних коштів, а також оплачувати товари і послуги в підприємствах торгівлі і сфери послуг.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас