Приватбанк приступив до продажу предоплачених карт для розрахунків у Інтернет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк приступив до продажу предоплачених карт для розрахунків у Інтернет

Фінтех і Картки
523
Приватбанк приступив до реалізації унікального для українського ринку проекту, у рамках якого клієнти банку зможуть придбати через мережу відділень, банкоматів, POS-терміналів, а також систему «Приват-24» і Сервісний центр банку предоплачені карти Prepaid Internet Visa Electron (PIVE) для розрахунків за товари і послуги в мережі Інтернет. Унікальність цієї послуги полягає в тому, що для придбання карти не потрібно відкриття рахунка і надання яких-небудь документів. Карта існує в електронному виді (клієнт одержує чек із указівкою реквізитів карти). При цьому, карта може бути використана відразу після її придбання.
За словами фахівців банку, сьогодні в умовах активного розвитку електронної комерції в Україні і світі, більшість користувачів мережі Інтернет зіштовхується з проблемою оплати за товари і послуги, придбані в Інтернет-магазинах. Тому Приватбанк розробив унікальний продукт, що відрізняється простотою використання і приступністю широкому колу клієнтів. При цьому, власники карт PIVE одержать можливість безкоштовного користування системою електронного банкінга ПРИВАТ-24, за допомогою якої вони зможуть контролювати витрати по карті (виписка по картковому рахунку, баланс) і поповнювати рахунок (для карт PIVE Domestic).
Клієнти банку зможуть придбати як предоплачені карти PIVE International для міжнародних розрахунків (у доларах США і Євро), так і карти PIVE Domestic для оплати товарів і послуг в Україні. При цьому, карти PIVE випускаються номіналом від 10 до 100 USD (EURO) і від 50 до 500 гривень.
Немаловажною перевагою предоплаченої карти PIVE є і те, що даний продукт надійно захищений від несанкціонованого використання, тому що номер карти відомий тільки лише клієнту, а при видачі карти не потрібно ідентифікація особистості клієнта.
Більш докладну інформацію можна одержати на сайті банку, а також у Сервісному центрі банку за безкоштовним телефоном 8 800 500 0030.
Довідка:
Приватбанк є лідером українського ринку пластикових карт. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1 108 тис. карт, у мережі обслуговування карт працює 407 банкоматів, більш 15,1 тис. торгово-сервісних крапок, у тому числі 8 456 POS-терміналів і 1 033 пункту видачі наявних.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас