Карткові рахунки банку "Хрещатик" тепер можна поповнювати готівковими коштами у режимі on-line — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Карткові рахунки банку "Хрещатик" тепер можна поповнювати готівковими коштами у режимі on-line

Фондовий ринок
295
ВАТ КБ «Хрещатик» з жовтня п. р. запровадив нову послугу - приймання готівкових коштів від держателів платіжних карток міжнародних платіжних систем MasterCard і VISA International, емітованих банком «Хрещатик».
Цікавою така послуга є для клієнтів банку - держателів платіжних карток міжнародних платіжних систем MasterCard і VISA International, оскільки поповнити картковий рахунок можуть фізичні особи і приватні підприємці - резиденти. Доступними кошти стають відразу ж після внесення їх через POS-термінали, розміщені у кожній установі банку, тобто гроші надходять на карткові рахунки у режимі on-line.
Процедура поповнення карткових рахунків досить проста. Для цього достатньо пред’явити касиру паспорт або посвідчення особи (військовослужбовця, водія), а також саму картку. Працівники підприємств, які обслуговуються у банку у рамках зарплатного проекту, пред’являють касиру паспорт або перепустку (посвідчення), видане їх підприємством.
Переказати гроші на картковий рахунок можна через систему «комунальні платежі» за участю касира установи банку або банкомати банку «Хрещатик», якщо обидва карткові рахунки відкриті у банку «Хрещатик» в однаковій валюті.
Довідково:
Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк
«Хрещатик» зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ № 158 від 29.12.01 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Уже п’ять років аудиторську перевірку фінансової діяльності банку за світовими стандартами здійснюють міжнародні аудиторські фірми, зокрема останні роки “Ernst&Young”.
Банк має рейтинги міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings, які відповідно до шкали рейтингів цього агентства такі: рейтинг підтримки - 4, довгостроковий та короткостроковий рейтинги - на рівні „В”, індивідуальний рейтинг - „D/E”. Прогноз за всіма рейтингами стабільний.
Рейтинговим агентством ТОВ «Кредит-Рейтинг» 21 квітня 2005 р. банку «Хрещатик» присвоєно довгостроковий рейтинг «UaA».
Мережа банку складається з 58 установ у Києві та інших регіонах України.
Основні фінансові показники банку станом на 01 вересня 2005 року: чисті активи - 1875,0 млн. грн., фінансовий результат - 10,2 млн. грн., балансовий капітал - 183,1 млн. грн., в т.ч. статутний - 140 млн. грн.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас