ФДМУ підготує зміни до плану розміщення акцій ВАТ “Укртелеком” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМУ підготує зміни до плану розміщення акцій ВАТ “Укртелеком”

45
До засідання уряду, призначеного на 10 квітня, ФДМУ підготує проект постанови КМУ про зміни до плану розміщення акцій ВАТ “Укртелеком”. Новий план передбачатиме злиття пакета акцій у розмірі 37%, призначеного для продажу на конкурсі і пакета акцій (близько 6%), що залишився не проданим на пільговій приватизації - повідомив перший заступник голови ФДМУ Михайло Чечетов. За його словами, ФДМУ отримав відповідне доручення уряду після його засідання 29 березня.
Чечетов наголосив, що таке рішення було прийнято з метою підвищення привабливості акцій ВАТ “Укртелеком”, а саме, підвищення ціни при продажу та залучення промислового інвестора. Він також відзначив, що продаж залишку пільгового пакета на фондовому ринку (на цьому наполягають його оператори) може призвести до заниження вартості акцій торговцями цінних паперів, що , у свою чергу, значно знизить вартість конкурсного пакета. “Укртелеком є дуже важливим для економіки країни об'єктом, і не можна допустити помилок при його приватизації”, - відзначив перший заступник голови ФДМУ.
“Необхідність злиття пакетів – це загальна думка і Адміністрації Президента, і Кабінету міністрів, і ФДМУ, і Антимонопольного комітету та інших органів, що задіяні в продажу Укртелекома”, - сказав Михайло Чечетов.
За матеріалами:
ФДМУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас