Кредитний портфель банку "Хрещатик" збільшено майже вдвічі порівняно з початком року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитний портфель банку "Хрещатик" збільшено майже вдвічі порівняно з початком року

Кредит&Депозит
131
Більше ніж у 2 рази за сім місяців поточного року збільшився кредитно-інвестиційний портфель ВАТ КБ «Хрещатик», який на сьогодні становить 1584,5 млн грн.
Серед позичальників банку „Хрещатик” — гіганти великої промисловості ДАХК «Артем», ЗАТ «Фармак», ЗАТ «Київмлин», найбільші комунальні підприємства столиці „Київпастранс”, „Київський метрополітен”, хлібокомбінати та ін., сільськогосподарські та переробні підприємства регіонів, де відкриті філії банку. Кредитуються банком інвестиційні проекти у галузі будівництва, реконструкції, транспорту і зв’язку, орієнтовані на розвиток інфраструктури та розбудову Києва, інших обласних центрів, зовнішньоекономічних проектів.
Особлива увага у банку приділяється співпраці з малим і середнім бізнесом у рамках Програми фінансово-кредитної підтримки суб’єктів господарювання у Києві і Тернополі. Незабаром такі програми почнуть працювати в інших регіонах країни.
Значною динамікою характеризуються програми мікрокредитування населення, серед яких особливою популярністю користуються споживчі та іпотечні кредити, придбання автомобілів у кредит, овердрафтне кредитування фізичних осіб — держателів платіжних карток. Гнучка тарифна політика, прозорість відсоткової ставки по кредитах і впроваджені у банку програми для клієнтів роблять кредити від банку «Хрещатик» привабливими і затребуваними у найрізноманітніших верств населення.
Довідково:
Відкрите акціонерне товариство Комерційний банк “Хрещатик”
зареєстровано у травні 1993 року. Здійснює свою діяльність відповідно до Статуту банку, чинного законодавства України та має повну ліцензію НБУ № 158 від 29.12.01 на проведення банківських операцій на внутрішньому і міжнародному фінансових ринках. Уже п’ять років аудиторську перевірку фінансової діяльності банку за світовими стандартами здійснюють міжнародні аудиторські фірми, зокрема останні роки “Ernst&Young”.
Рейтинговим агентством ТОВ «Кредит-Рейтинг» 21 квітня 2005 р. банку «Хрещатик» присвоєно довгостроковий рейтинг «UaA».
Мережа банку складається з 58 установ у Києві та інших регіонах України.
Основні фінансові показники банку станом на 01.08.05: чисті активи – 1,92 млрд грн, фінансовий результат – 7,8 млн грн, балансовий капітал – 180,7 млн грн, у т.ч. статутний — 140 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас