Кредитпромбанк розширює обслуговування експортно-імпортних контрактів українських підприємств — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитпромбанк розширює обслуговування експортно-імпортних контрактів українських підприємств

Фондовий ринок
78
Кредитпромбанк розширює свої можливості по обслуговуванню експортно-імпортних контрактів українських підприємств. Обсяг документарних операцій у 2001 році склав більш 25,1 млн. доларів США.
Завдяки наявності ліміту кредитної лінії, наданої Кредитпромбанку німецьким банком Commerzbank AG, Frankfurt am Main, клієнти одержали можливість випуску гарантій/акредитивів, підтверджених цим першокласним банком, на суму близько 0,9 млн. доларів США в різних іноземних валютах без відволікання коштів. Це дозволяє українським підприємствам, що працюють у зовнішньоекономічній сфері, зменшити витрати по банківському обслуговуванню, скоротити обсяги позикових коштів, не відволікати оборотні кошти.
У 2001 році були видані й обслуговані гарантії виконання контрактів, повернення авансу і платіжні гарантії на загальну суму більш 5,1 млн. доларів США, що на 42% перевищує показник 2000 року. Під забезпечення гарантій повернення авансу, випущених Кредитпромбанком, клієнти одержали фінансування від своїх закордонних партнерів більш ніж на 3,6 млн. доларів США. Під забезпечення гарантій виконання контракту, випущених банком, авізовано і виконано акредитивів на користь клієнтів-експортерів на загальну суму близько 13 млн. доларів США.
За матеріалами:
Кредитпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас