"Райффайзен-банк" все-таки купить "Аваль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Райффайзен-банк" все-таки купить "Аваль"

Валюта
687
“Райффайзен-банк” планує до кінця травня завершити переговори щодо купівлі банку АППБ “Аваль”. Про це в середу сказав журналістам керівник інвестиційного підрозділу групи “Райффайзен” Вольфанг Путчек, повідомляє УНІАН.
На думку Путчека, переговори про купівлю банку триватимуть ще “6-8 тижнів”. При цьому він зазначив, що “Райффайзен-банк” має ексклюзивне право на проведення переговорів з банком “Аваль”.
Путчек також підкреслив, що остаточне рішення про купівлю “Авалю” “Райффайзен-банк” ухвалить, ґрунтуючись на результатах проведеного аудиту. “Здійснення операції з купівлі “Авалю” було б величезним шансом в плані розвитку фінансової системи України”, - сказав він.
Нагадаємо, що про можливість залучення іноземного інвестора керівництво “Авалю” заявило ще на початку 2001 року. Як можливі інвестори згадувалися іноземні банки і ЄБРР. За деякими оцінками, вартість банку може складати до 600 млн. дол. США.
17 березня ц.р. банк “Аваль” розмістив на своєму сайті заяву про те, що інформація про продаж акцій банку стратегічному інвестору не відповідає дійсності. На сьогодні структура власників банку залишається незмінною, ніяких документів правовстановлюючого характеру про продаж пакета акцій станом на 17 березня ц.р. власниками банку підписано не було і найближчим часом не планується.
Станом на 17 березня 2005 року, в структурі акціонерного капіталу банку “Аваль” 47,1% припадає на частку фізичних осіб, 4,1% становлять акції, викуплені банком, 48,8% володіють юридичні особи — резиденти України.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас