ПриватБанк випустив 6-мільйонну платіжну картку, суттєво зміцнивши свої позиції на ринку карткових продуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк випустив 6-мільйонну платіжну картку, суттєво зміцнивши свої позиції на ринку карткових продуктів

Фінтех і Картки
126
Банк випустив 6-мільйонну платіжну картку, суттєво зміцнивши свої позиції на ринку карткових продуктів.
Цю подію Приват відсвяткував в Одеському університеті, підкреслюючи таким чином, що студенти — важлива частина клієнтури банку. За словами заступника керівника відділу обслуговування індивідуальних клієнтів ПриватБанку Романа Негінського, банк створив найширшу мережу відділень і банкоматів, що дає клієнтам можливість користуватися пластиковими картками практично в будь-якій точці країни з вигодою для себе.
Паралельно банк запустив кілька нових програм і банківських продуктів. Серед них програма «Кредити на навчання», яка дає можливість будь-кому отримати довгостроковий кредит на навчання на вигідних умовах. Інша новація ПриватБанку — стартові пакети нового віртуального оператора мобільного зв’язку PRIVAT:MOBILE. Абоненти PRIVAT:MOBILE можуть без проблем створювати «PRIVAT:MOBILE-сім’ю» і розмовляти з її членами за пільговим тарифом — 0,3 грн/хв. Це можна зробити самому на сайті www. privatmobile. com. ua чи в будь-якому відділенні банку.
Унікальною для ринку послугою також є безкоштовне отримання деталізованої виписки з рахунка на сайті оператора чи у відділенні банку. Клієнт завжди точно знатиме, як було витрачено гроші. Вперше оператор стільникового зв’язку пропонує своїм абонентам послугу зміни номера телефону — це можна зробити на сайті оператора. Причому свій номер можна міняти стільки, скільки знадобиться.
За матеріалами:
Контракти
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас