Приватбанк використає орендоване майно банку "Україна" вже в квітні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк використає орендоване майно банку "Україна" вже в квітні

Фондовий ринок
84
Приватбанк почне надання банківських послуг у відділеннях, створених на базі орендованих приміщень банку «Україна» на початку квітня. Як повідомив Голова Правління Приватбанку Олександр Дубілет, у 2002 році одним із пріоритетів банку є розвиток мережі відділень і філій по всій Україні, і насамперед, у сільській місцевості. «Наша задача зробити сучасні і якісні банківські послуги доступними жителям всієї України. Пріоритетом нашої програми розвитку є розширення мережі відділень у містах і сільських районах, підвищення якості наданих послуг» - відзначив Олександр Дубілет. З врахуванням цього, оренда майна банку «Україна», у число якого входить 472 відділення по всій території країни, дозволить банку активізувати розвиток мережі і заповнити дефіцит якісного банківського обслуговування в аграрних регіонах.
Нагадаємо, що 20 лютого 2002р. Приватбанк був визнаний переможцем конкурсу на оренду приміщень банку «Україна», організованого ліквідаційною комісією «України». Приватбанк має намір використовувати ці приміщення для активного розширення своєї регіональної мережі. Відповідно до умов оренди, річна орендна плата за приміщення банку «Україна» складе більш 53 млн. 150 тис. грн. За словами фахівців банку, на сьогоднішній день багато приміщень банку «Україна» знаходяться в неробочому стані, і для забезпечення нормальної роботи своїх відділень, банк буде змушений відновлювати системи комунікацій.
Довідка
Приватбанк є одним з лідерів банківського ринку України. У 2001 році банк збільшив свою мережу на 83% до 809 філій і відділень по всій території України.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас