ГПУ порушила справу проти керівництва Nemiroff — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ порушила справу проти керівництва Nemiroff

Фондовий ринок
100
Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом ухиляння від сплати податків в особливо великих розмірах службових осіб компанії Nemiroff (Немирів, Вінницька область). Збитки державі оцінили на суму понад 95 млн. гривень. Про це «proUA» повідомили в прес-службі Генпрокуратури.
Кримінальну справу порушено за частиною 2 статті 364, частиною 2 статті 366, частиною 3 статті 212, частиною 2 статті 229 Кримінального кодексу – зловживання службовим становищем, службова фальсифікація, ухиляння від сплати податків.
У цих порушеннях підозрюють службових осіб Немирівського лікеро-горілчаного заводу, Української горілочної компанії Nemiroff, Немирівської міжрайонної державної податкової адміністрації та Державної податкової адміністрації у Вінницькій області, Донбаської і Київської регіональних митниць, Амвросіївської, Вінницької, Маріупольської та Одеської митниць.
Зловживання службовим становищем і службовою фальсифікацією завдали значної шкоди інтересам держави і призвели до важких наслідків, а ухиляння від сплати податків призвело до ненадходження до державного бюджету коштів в особливо великих розмірах.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас