Відбудеться X Ялтинська Міжбанківська Конференція країн СНД і Балтії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відбудеться X Ялтинська Міжбанківська Конференція країн СНД і Балтії

Фондовий ринок
102
Секретаріатом Ялтинської Міжбанківської Конференції країн СНД і Балтії почата підготовка до проведення ювілейної X Ялтинскої Міжбанківської Конференції країн СНД і Балтії, що відбудеться 24-27 квітня 2002 року, на базі готельного комплексу «Ялта-Інтурист» (м.Ялта, Україна).
Програма проведення X Ялтинської Міжбанківської Конференції містить в собі пленарне засідання: «Макроекономічний огляд фінансових ринків у країнах банків-учасників конференції: проблеми, перспективи розвитку». Також у рамках Конференції запланована робота трьох секцій.
У рамках роботи секції 1: «Політика наглядових органів в області регулювання діяльності фінансових і банківських установ», будуть розглянуті проблеми діяльності банків і шляху їхнього подолання з урахуванням вимог законодавства й основних принципів ефективного банківського нагляду і міжнародних стандартів; проблеми банківської таємниці і ролі банків у протистоянні легалізації грошей, отриманих незаконним шляхом; окремі аспекти валютного регулювання банківської діяльності і проблеми і перспективи удосконалювання податкового законодавства в країнах учасниках Конференції.
Учасники секції 2: «Практичні аспекти діяльності банків. Нові інструменти і технології», обговорять питання тарифної політики банку, собівартості банківських послуг, досвід упровадження нових фінансових інструментів і технологій, сучасні особливості міжбанківських розрахунків країн СНД, Балтії і далекого зарубіжжя, а також питання керування кредитним портфелем банку.
На секції 3: «Перспективи розвитку платіжних продуктів і технологій. Питання безпеки. Електронна комерція» будуть розглянуті тенденції розвитку ринку пластикових карт у Східно-Європейському регіоні, тенденції розвитку платіжних систем в Україні, вплив на розвиток карткового бізнесу введення наявного Євро.
У рамках роботи X Ялтинської Міжбанківської конференції планується участь більш 550 керівників і провідних спеціалістів фінансових установ, у тому числі: Голови Національного Банку України, Представників урядів країн СНД і Балтії, керівників Національних/Центральних банків, Президентів Банківських Асоціацій країн ближнього і далекого зарубіжжя, керівників ведучих комерційних банків, міжнародних рейтингових агентств, аудиторських компаній і юридичних фірм, засобів масової інформації.
На сьогоднішній день свій намір стати Генеральними Спонсорами Конференції виразили «Внешторгбанк РФ» (Росія, Москва), компанія «EUROPAY International», Спонсорами Конференції - «Альфа-Банк» (Росія, Москва), Банк «Зеніт» (Росія, Москва), Аудиторська компанія «PricewaterhouseCoopers» (м.Київ), Московська Міжбанківська Валютна Біржа (м.Москва) і «Перший Український Міжнародний Банк».
Заявки на участь у конференції приймаються до 15 квітня 2002р. Більш докладну інформацію про організацію і проведення X Ялтинской Міжбанківської Конференції країн СНД і Балтії Ви можете одержати в Секретаріаті Конференції, а також на сайті www.pconsult.dp.ua.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас