Поїздку на зимовi Олiмпiйськi iгри виграв клiєнт банку"Аваль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поїздку на зимовi Олiмпiйськi iгри виграв клiєнт банку"Аваль"

Фінтех і Картки
4
Переможцем розiграшу призiв у рамках першого етапу "Олiмпiйської" акцiї, що проводиться мiжнародною платiжною системою VISA та чотирма провiдними українськими банками (АППБ "Аваль", ВаБанк, Приватбанк i банк "Фiнанси i кредит"), став клiєнт акцiонерного поштово-пенсiйного банку"Аваль", що виграв головний приз акцiї - поїздку на зимовi Олiмпiйськi iгри 2002 року в Солт-Лейк-Сiтi (США).
Про це повідомив начальник управління розвитку департаменту роздрібного бізнесу банку "Аваль" Антон Романчук. За його словами, перший розіграш був проведений за результатом листопада 2001 року серед громадян України, що відкрили в одному із вищеназваних банків карточний рахунок з пластиковою картою VISA з 1 по 30 листопада минулого року. У банку "Аваль", за його информацією, за цей період було відкрито біля 30 тис. карт VISA. Переможці розігравшу в рамках другого і третього етапів за підсумками грудня 2001 і січня поточного року будуть оголошені найближчим часом.
Учасниками четвертого розіграшу, згідно з умовами акції, автоматично стануть усі громадяни України, що відкриють карти VISA у лютому цього року в одному з названих банків. Серед призів, що розігруватимуться за підсумками кожного з трьох етапів, що залишилися, як повідомив А.Романчук, - товари з символікою VISA і зимових Олімпійських ігор 2002 року, а також поїздки на лижний курорт в Солт-Лейк -Сіті.
Банк "Аваль" - один з найбільших емітентів і екваєрів міжнародних платіжних карт. Загальний обсяг емісії міжнародних карт банку за підсумками року перевищив 400 тис. штук. На даний час банк "Аваль" реалізував понад 1300 зарплатних проектів на підприємствах України. Водночас банк має одну з найбільших в Україні мережу пунктів видачі готівки - кількість POS-терміналів банку в торгівельній мережі перевищує 1,5 тис., кількість пунків видачі готівки з допомогою POS-терміналів - 900, а також одну з найбільших банкоматних мереж, що нараховує біля 200 банкоматів.
Довідка:
АППБ "Аваль" зареєстрований 27.03.1992 р. і має близько 1000 структурних підрозділів. Чисельність клієнтів банку перевищує 900 тис., з яких більше 130 тис. - корпоративні клієнти. Станом на 1 січня поточного року валюта балансу і балансовий капітал банку склали відповідно 5,095 млрд.грн. і 286 млн.грн. відповідно; обсяг кредитно-інвестиційного портфелю (без міжбанківських кредитів ) - 3,743 млрд.грн., у тому числі кредити юридичним особам - 2,1 млрд. грн. Загальний обсяг коштів клієнтів досяг 4,383 млрд. грн., у тому числі внески фізичних осіб - 1,1 млрд. грн. Обсяг сформованих резервів становив 250 млн. грн., у тому числі обсяг резервів під кредитні ризики (без резервів під міжбанківські кредити ) - 208 млн. грн. Фінансовий результат за підсумками діяльності 2001 р. - 4,3 млн. грн.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас