"Правекс-банк" придбав детектор неправди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Правекс-банк" придбав детектор неправди

83
«Правекс-банк» оплатив контракт з однієї з ведучих американських фірм на постачання найсучаснішого детектора неправди. Небезінтересний факт: на аналогічному апараті проходять тести співробітники Білого Дому у Вашингтоні. Найближчим часом тисячі менеджерів, що працюють у «Правекс-банку», пройдуть атестацію на детекторі, ціль якої - підтвердження їхнього уміння зберігати конфіденційну інформацію і банківську таємницю. Таким чином, буде поставлена остання крапка в можливих сумнівах із приводу виняткової конфіденційності банківських операцій.
На думку почесного президента «Правекс-банка» Леоніда Черновецького, конфіденційність і неухильне дотримання банківської таємниці є одним із пріоритетних напрямків у роботі «Правекс-банка», що істотно відрізняє його від багатьох інших банківських установ України.
Довідка
«Правекс-банк» створений у 1992 році. Входить у десятку найбільших комерційних банків України. Обслуговує близько 20 тис. юридичних і більш 200 тис. фізичних осіб. У структурі банку - більш 160 філій і відділень, що працюють у всіх регіонах України. Фінансовий прибуток банку в 2001-м року - 8 млн. 729 тис. грн.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас