Ощабданк впровадив зарплатний проект в університеті ім. І.Франка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощабданк впровадив зарплатний проект в університеті ім. І.Франка

Фондовий ринок
134
Як повідомив керуючий Львівським міським відділенням Ощадного банку № 6319 Петро Паньків, банк впровадив цікавий зарплатний проект у Львівському національному університеті ім. І.Франка.
Його реалізація дає змогу перераховувати заробітну плату, стипендії на карткові ощадбанківські рахунки системи банківського обслуговування населення. Національний університет ім. І.Франка сьогодні - один з найбільших клієнтів цієї системи у місті Лева. Понад 3 тисячі викладачів, аспірантів і студентів вузу отримують зарплату і стипендію, використовуючи пластикові картки Ощадбанку.
Для зручності обслуговування зарплатного проекту в університеті створено окреме робоче місце касира операційного відділу міського відділення Ощадбанку. Саме тут здійснюються всі необхідні банківські операції. У тому числі приймання плати за навчання, комунальні послуги, обслуговування міжнародних платіжних карток, обмін валют тощо.
За словами П.Паньківа, міське відділення державного банку зараз готує до запуску ряд нових зручних і потрібних для клієнтів зарплатних проектів. “Ми бачимо, - підкреслив банкір, - що керівники розуміють економічну вигоду від такого співробітництва з Ощадним банком. Відтак наші ділові партнери скорочують витрати на оплату праці своєї бухгалтерії, не займаються інкасацією грошей, що дає змогу підприємству, організації чи установі спрямовувати зекономлені кошти на свої потреби».
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас