Ощадбанк розпочав оформлення карток «єПідтримка» для підлітків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк розпочав оформлення карток «єПідтримка» для підлітків

Фінтех і Картки
316
Підлітки від 14 років, які є клієнтами Ощаду та мають зелений COVID-сертифікат про вакцинацію у застосунку «Дія», можуть відкрити в мобільному додатку Ощад 24/7 картку «єПідтримка» для отримання 1000 грн від держави. Finance.ua як портал, що стежить за оновленнями банків, ділиться інструкцією.
Для відкриття картки «єПідтримка» підлітку потрібно:
  • оновити мобільний додаток;
  • у головному меню Ощад 24/7 вгорі праворуч натиснути «+» та обрати Замовити картку «єПідтримка»;
  • у застосунку «Дія» в розділі «Послуги» подати заявку на отримання коштів, обрати відкриту картку «єПідтримка» та очікувати зарахування коштів.
Отримані кошти підліток має використати протягом 4 місяців з дня їх зарахування.
Куди можна витратити кошти? За рішенням уряду з 7 лютого ці кошти можна витратити не лише на книжки, послуги у сфері культури, спорт чи пасажирські перевезення, але й на освітні послуги, дитячі позашкільні гуртки, перебування в літньому чи спортивному дитячому таборі, спортивні товари (ковзани, лижі, туристичне приладдя), канцтовари, шкільне приладдя.

Довідка Finance.ua:

  • 7 лютого набула чинності постанова Кабінету Міністрів, яка розширює дію Державної програми «єПідтримка» з виплати 1 тисячі гривень вакцинованим на дітей віком від 14 років;
  • ПриватБанк також відкрив оформлення карток для підлітків. Підлітки, які вже є клієнтами банку, зможуть відкрити карту «єПідтримка» за кілька кліків в мобільному банку Приват24;
  • з 11 січня, клієнти monobank, які оформили картку «єПідтримка», можуть замовити пластикову картку до неї з доставкою на обране відділення Нової Пошти.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас