Wizz Air готується підняти ціни на квитки через зростання збитків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wizz Air готується підняти ціни на квитки через зростання збитків

Особисті фінанси
426
Лоукостер Wizz Air попередив, що його збитки у 4 кварталі, ймовірно, перевищать збитки 3 кварталу в 241,2 млн доларів через невизначеність щодо обмежень на пересування в Європі у січні-березні 2022 року.
Про це повідомляє Reuters.
В авіакомпанії заявили, що поява штаму коронавірусу Omicron вдарила по продажах у другій частині третього фінансового кварталу. Також очікується, що на продажі вплине невизначеність щодо подорожей у січні, лютому та частині березня.
Глава Wizz Air додав, що у короткостроковій перспективі ціни на квитки зростуть через збільшення виробничих витрат, цін на пальне, зарплат і нормативних змін.
За словами гендиректора Йожефа Вараді, Wizz Air скоротила витрати та придбала нові посадкові місця, що означає, що вона має сильнішу позицію, щоб конкурувати з такими компаніями, як Ryanair та easyJet, тільки-но настане довгоочікуване відновлення.
Він сказав, що авіакомпанія побачила стрибок попиту в Британії після того, як уряд оголосив про послаблення обмежень у понеділок.
«Ми очікуємо дуже сильного відновлення попиту в найближчі кілька місяців», — сказав Вараді.
За його прогнозами, ринок відновиться до літа цього року: тоді кількість перельотів перевищить на 50% показники «доковідного» 2019 року у серпні-вересні.

Рейтинг кредитних карток для мандрівників

За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас