Subaru показала електричний гіперкар потужністю 1073 к.с. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Subaru показала електричний гіперкар потужністю 1073 к.с.

Технології&Авто
835
На Токійському автосалоні компанія Subaru представила кілька концепткарів. Одним з них став електричний гоночний автомобіль STI E-RA. Він призначений виключно для треків і оснащений акумулятором ємністю всього 60 кВтг, але це компенсується величезною потужністю.
За запевненнями виробника, чотири електродвигуни виробництва Yamaha забезпечують гіперкару значні 1073 кінські сили. Велика притискна сила і повний привід поєднуються з унікальною системою розподілу крутного моменту. Розробники стверджують, що це дозволяє максимізувати зчеплення і стійкість автомобіля.
Subaru показала електричний гіперкар потужністю 1073 к.с.
Маса автомобіля – всього 1690 кг. Розрахунковий час проходження кола по трасі «Нюрбургринг» становить 6 хвилин і 40 секунд. Наприклад, Tesla Model S Plaid проїжджає її за 7 хвилин 35 секунд. Перші тести на японських гоночних трасах Subaru планує провести в кінці поточного року.
Другою концептуальною моделлю японського бренду на автосалоні став Solterra STI, що являє собою більш спортивну версію майбутнього кросовера. У Subaru не уточнювали, які зміни чекають покупців під капотом, але зовнішні модифікації у вигляді спойлерів натякають на спортивні амбіції транспортного засобу.
Subaru показала електричний гіперкар потужністю 1073 к.с.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас