До 2024 року в космосі збудують кіностудію та спортивну арену — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До 2024 року в космосі збудують кіностудію та спортивну арену

Світ
362
Організація Space Entertainment Enterprise (S.E.E.) оголосила про намір побудувати на орбіті власний розважальний майданчик. Там буде відкрито кіностудію, спортивну арену та інші локації, призначені для космічного туризму.
Дозвіл на будівництво від NASA вже отримано. Розробкою нового модуля займеться компанія Axiom Space. Розважальний блок буде пристикований до Міжнародної космічної станції, але увійде в структуру комерційної космічної станції Axiom, яка в перспективі відокремиться від МКС.
«Створення розважального центру нового покоління в космосі відкриває незліченні можливості для продукування неймовірного нового контенту і втілення цих фантазій в реальність», — сказав Річард Джонстон, головний операційний директор SEE.
Модуль буде створений для проведення кінозйомок, музичних, телевізійних і спортивних заходів. Також нове середовище дозволить реалізувати різні креативні ідеї художникам і музикантам. Партнери, консультанти та радники SEE – це колишні керівники великих компаній, таких як HBO, Endemol і Viacom. Наразі компанія займається створенням фільму з Томом Крузом, який будуть знімати в космосі.
Вартість нового модуля становить колосальні $2 трильйони. Зараз йдуть пошуки фінансування. Якщо все пройде гладко, то космічна кіностудія зможе запрацювати вже в 2024 році.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас