У передмісті Сіднея пропонують безкоштовне житло, але є нюанс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У передмісті Сіднея пропонують безкоштовне житло, але є нюанс

Світ
1688
Попри те, що сімейний будинок із чотирма спальнями в тихому передмісті Сіднея був оцінений у 1,5 мільйона доларів, продавці готові віддати його задарма. Про це повідомляє The Sun.
В оголошенні зазначено, що «безкоштовне житло готове до вивезення», а новим власникам доведеться самостійно перемістити його на нову ділянку.
Що відомо про будинок? За даними realestate.com.au, будинок із чотирма спальнями та двома ванними, а також земля, на якій він розташований, оцінені в 1,56 мільйона доларів. Причому більшу частину вартості становить сама ділянка.
Аналогічну площу землі продають в передмісті Сіднею в середньому за 1,3 мільйона доларів, а витрати на знесення будинку можуть сягати 70 тисяч доларів. Відтак все більше австралійців «роздають» нерухомість за безцінь, щоб очистити ділянку та підготувати її під будівництво.
Чому будівлю просто не знесуть? Власники зазначають, що перевезення будівлі – це значно екологічніше, ніж її руйнування. Повторне використання конструкції зменшить кількість відходів. До того ж хтось із малозабезпечених верств населення отримає просторе та доступне житло.
В оголошенні вказано, що будинок перебуває у гарному стані. Як зовні, так і у середині відсутні будь-які пошкодження. Забрати його пропонують на початку березня. Витратитися майбутньому власнику доведеться лише на перевезення конструкції.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас