Ощадбанк першим серед банків запустив власний програмний РРО для малого бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк першим серед банків запустив власний програмний РРО для малого бізнесу

Фондовий ринок
534
Ощадбанк розширив функціонал сервісу ОщадРау, першим серед банків запустивши для малого бізнесу фіскалізацію оплат через програмний реєстратор розрахункових операцій.
Про це йдеться в повідомленні фінустанови.
«Для полегшення ведення бізнесу у зв’язку із законодавчими новаціями ми розробили рішення щодо фіскалізації розрахункових операцій. Тепер ОщадРау — комплексний багатофункціональний інструмент для мікро- і малого бізнесу, що задовольняє всі потреби підприємця. Він став не тільки терміналом у смартфоні, але і касовим апаратом», — зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимир Москаленко.
Банк пропонує єдиний тариф для підключення еквайрингу з використанням ОщадРау — 1,7% від суми угоди без додаткових платежів за умови зарахування платежів на рахунок у банку. Підключення ПРРО в рамках пілотного періоду безкоштовне.
ОщадРау став доступним клієнтам півтора роки тому завдяки партнерству Ощадбанку та платіжної системи Visa. Крім згаданого нововведення клієнтам сервісу доступні такі опції: вхід в додаток за біометрикою, PIN-кодом або паролем; формування переліку товарів і їх відображення в чеку; функція «швидкий розрахунок» (проведення транзакцій без зазначення переліку товарів).
Також в ОщадРау доступні перегляд, фільтрування і пошук транзакцій; відправка чека в SMS, на e-mail або будь-яким доступним способом через Android; адміністрування касирів; перегляд і закриття поточного бізнес-дня; відображення поточних підключень смартфонів до платіжних терміналів при першій реєстрації для діючих клієнтів; перегляд і закриття підсумків роботи з банківського бізнес-дня, готівкових і фіскальних операцій; а також новий онлайн-кабінет ОщадРау для торговців.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас