Скільки коштує sportbank і чому засновники вибрали вузьку нішу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує sportbank і чому засновники вибрали вузьку нішу

Фондовий ринок
862
Серед споживачів фінансових послуг навряд знайдуться ті, хто бодай раз не чув про sportbank.
Sportbank — це кредитна картка зі збільшеним пільговим періодом до 120 днів, яку клієнт отримує після авторизації у мобільному додатку. Відразу після реєстрації доступна віртуальна картка. Нею можна платити в магазинах через гаманці Apple Pay, Google Pay, Swatch Pay або Garmin Pay. Банк доставляє пластикову картку кур’єром або в найближче для клієнта відділення «Нової Пошти».
Кілька цікавих фактів про sportbank:
  • ідея створення банку виникла у 2017 – тоді нинішній співвласник та СЕО sportbank Микита Ізмайлов задумався про створення окремого «спортивного» необанку. Зараз Ізмайлов – інвестор і головний власник проєкту з часткою в 38%;
  • як банк пов’язаний зі спортом? Тут йдеться насамперед про програму лояльності. Наприклад, клієнти отримують значний кешбек в 10% при купівлі спортивних товарів і послуг. Так засновники банку мотивують любителів спорту прив’язувати всю фінансову активність до однієї картки.
Більше про те, як створювався перший в Україні нішевий мобільний банк, про його унікальний досвід роботи відразу з двома банківськими ліцензіями, про інвестиції в нього, а також про те, скільки він коштує сьогодні – ми розповіли у спецпроєкті:

Перший банк для активних людей

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас