Пластикову картку єПідтримка можна буде отримати в А-Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Пластикову картку єПідтримка можна буде отримати в А-Банку

Фінтех і Картки
930
Дніпро, Україна, січень 2022 р. А-Банк працює над реалізацією можливості отримання фізичної картки єПідтримка. Пластикову банківську картку єПідтримка для отримання 1000 грн від держави клієнти А-Банку зможуть отримати у будь-якому відділенні Банку та дистанційно – замовити у додатку ABank24.
Пластикову картку єПідтримка можна буде отримати в А-Банку
Пластикову картку єПідтримка можуть отримати всі українці із сертифікатом про повну вакцинацію в Дія, які вперше оформлять картку єПідтримка, та клієнти А-Банку, які вже оформили віртуальну картку єПідтримка.
“Рішення про реалізацію видачі пластикових карток єПідтримка ми прийняли на основі звернень наших клієнтів. Ми отримували відгуки від клієнтів з питаннями “як бути, якщо у мене немає можливості скористатися електронним гаманцем?”. Це питання ми вирішимо завдяки випуску фізичних карток єПідтримка. Клієнти, у яких немає можливості скористатися карткою єПідтримка через електронний гаманець, зможуть легко витратити 1000 грн від держави із пластиковою карткою”, – каже Юрій Кандауров, Голова Правління А-Банку.
Клієнтам, які звикли обслуговуватися у відділеннях або яким було недоступне оформлення цифрової картки, А-Банк надасть можливість оформлення пластикової картки єПідтримка у відділенні А-Банку — для цього необхідно буде взяти з собою паспорт та ІПН. Нагадаємо: у А-Банку велика мережа відділень – 237 відділень по всій Україні.
Другий спосіб отримання пластикової картки єПідтримка — дистанційно, через подачу заявки на замовлення пластикової картки у додатку ABank24 у кілька кліків.
Клієнти, які не мають можливості скористатися карткою єПідтримка через електронний гаманець, зможуть легко витратити 1000 грн від держави.
Про А-Банк:
А-Банк представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку – надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України – 237 відділень готові надати якісний сервіс кожному клієнту.
За новинами А-Банку слідкуйте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, “TikTok.“https://vm.tiktok.com/ZMeJsfjnR/
За матеріалами:
А-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас