Від 20 000 до 120 000 грн: 10 актуальних вакансій січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Від 20 000 до 120 000 грн: 10 актуальних вакансій січня

Особисті фінанси
3729
Finance.ua, як портал, що дбає про ваші гаманці, дізнався від rabota.ua, які вакансії актуальні в січні із зарплатою від 20 000 до 120 000 грн.
Тож якщо ви – амбітний та цілеспрямований, шукаєте роботу, де зможете проявити себе та свої здібності – не зволікайте.
3D-візуалізатор (3D Artist) в Integra Games (Київ)
IT-компанії, яка займається розробкою та видавництвом мобільних ігор, потрібен професійний та досвідчений 3D-візуалізатор. Вимоги до майбутніх працівників: професійне володіння 3ds MAX + V-Ray (обов’язково); досвід архітектурного та предметного моделювання; вміння швидко та ефективно працювати з бібліотеками 3D-об’єктів (Evermotion, 3ddd тощо); вміння створювати локації за якістю та стилем; наявність портфоліо. Зарплата від 1 500 до 1 800$.
Регіональний менеджер у DNIPRO-M (Житомир)
Міжнародний бренд інструментів для будівництва та ремонту шукає в команду регіонального менеджера. Очікування від кандидатів: успішний досвід роботи керівником групи магазинів; націленість на результат; системність в організації контролю та управлінні процесами; амбітність та активність; лідерська та реформаторська позиція. Що може запропонувати роботодавець: зарплату – 20 000-50 000 грн.
Автомаляр у Bulldog-service (Київ)
Компанія, яка займається доглядом за авто (детейлінгом), ремонтом, доставкою авто із США, шукає працівника. Основні вимоги: досвід роботи від 2-х років; якісне проведення робіт з виготовлення та фарбування деталей; знання технології підготовки та фарбування автомобілів. Зарплата від 45 000 до 60 000 грн.
Головний інженер проєктів у «СТАТУС ГРУПП» (Київ)
Девелоперська компанія шукає головного інженера проєктів у свою команду. Побажання до кандидатів: вища профільна освіта; наявність сертифікату СС3; досвід роботи від 5-ти років на високоповерховому житловому будівництві; вільне володіння українською та російською мовами; стресостійкість; висока працездатність, націленість на результат. Зарплата – 50 000 грн, щорічна оплачувана відпустка; приємний колектив.
HRD (HR BP, HR Generalist) у WEZOM (Херсон)
IT-компанії потрібен сильний гравець. Для роботодавця важливий: досвід на аналогічній посаді від 2-х років; досвід побудови HR у сфері ІТ, інтернет-маркетингу; досягнення в напрямках рекрутингу, адаптації, мотивації. Зарплата: 35 000-60 000 грн.
Готельно-ресторанний комплекс оголошує конкурс на вакансію та пропонує зарплату в розмірі 50 000 грн. Побажання до кандидатів: вища професійна освіта; досвід роботи в готелях 4* та 5* на посаді керуючого не менше 2-х років; мобільність (можливість до тривалого переїзду); навички управління персоналом від 50 осіб; професіоналізм, відповідальність.
Product manager в Englishdom (Київ)
Онлайн-школа англійської мови шукає фахівця для ефективної роботи над продуктами компанії. Очікування від кандидатів: досвід роботи на аналогічній посаді 3 і більше років; наявність експертизи в аналітиці та UX; досвід постановки завдань та проведення дослідження ринку та CustDev; розуміння основ маркетингу та проєктного менеджменту (буде плюсом). Зарплата – 54 000 грн; віддалена автономна робота.
Аграрна компанія запрошує у свою команду. Побажання до кандидатів: вища освіта в галузі агрономії, біології; досвід роботи не менше 5-ти років; знання статистичних методів аналізу великих масивів даних; вільне володіння англійською мовою (обов’язково). Працедавець готовий запропонувати: заробітну плату – 80 400 грн..
Стоматолог-ендодонтист у ClanDental, «Майстер Дент» (Дніпро)
Стоматологічній клініці потрібен спеціаліст. Майбутній працівник отримає: зарплату – 40 000-120 000 грн, виплата двічі на місяць; зручний графік, 9:00 до 14:00, з 14:00 до 19:00, неділя – вихідний, субота через 1 – робоча; особистого асистента; обладнаний кабінет усім необхідним; офіційне працевлаштування; тренінги та семінари; премії; корпоративні виїзні заходи. Зарплата – 70 000-80 000 грн (за результатами співбесіди).
Менеджер з продажу у сфері тваринництва (ВРХ) в Iskofita (Вінниця)
Торгово-виробнича компанія, яка працює у сфері тваринництва, шукає у свою команду амбітних фахівців. Вакансію можуть запропонувати менеджеру, який: більше року пропрацював у сфері тваринництва; вміє, любить і хоче продавати; має свою базу цільових клієнтів; завжди на позитиві; з власним автомобілем (оплачується амортизація). Зарплата – 60 000 грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас