«Спадок» Укрбуду: у Києві ввели в експлуатацію новий ЖК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Спадок» Укрбуду: у Києві ввели в експлуатацію новий ЖК

Нерухомість
1817
ХК «Київміськбуд» здала в експлуатацію житловий комплекс Freedom в Дніпровському районі Києва, який компанія взялася добудовувати після зупинки роботи «Укрбуду».
Відповідний сертифікат про відповідність закінченого будівництва проектної документації та готовності до експлуатації було видано Державною інспекцією архітектури та містобудування (ДІАМ), повідомив очільник «Київміськбуду» Ігор Кушнір.
«Ще один крок у напрямку добудови об’єктів „Укрбуду“. Для нас це черговий рубіж, для інвесторів — перемога. ДІАМ вкотре показав себе з кращого боку!» — зазначив Кушнір.
Він також анонсував ще більше «хороших новин під ялинку».
Водночас на сайті «Київміськбуду» зазначено, що інвесторів ЖК Freedom найближчим часом запросять для підписання необхідних документів та подальшого оформлення права власності.
Нагадаємо, в 2019-му компанія зобов’язалася добудувати 18 комплексів «Укрбуду», який несподівано призупинив діяльність влітку того ж року. У серпні «Київміськбуд» здав в експлуатацію перші дві секції ЖК «Шевченківський», а в листопаді – перший будинок «Злагода», який став 8-м добудованим комплексом «Укрбуду».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас