Уніка приєдналася до Харківського IT Кластера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уніка приєдналася до Харківського IT Кластера

Особисті фінанси
57
Страхова компанія «Уніка» стала партнером Харківського IT Кластера, який поєднує представників сектору освіти, органів державної влади таIT-компаній.. Головна мета Кластера – розвивати екосистему для технологічного бізнесу у Харківському регіоні.
Харківський IT Кластер – сучасний простір для обміну досвідом та професійної експертизи. Це спільнота, де всі учасники діляться своїм баченням кращого спільного майбутнього і втілюють його. Участь у Кластері дозволить УНІКА поділитися з компаніями IT-сектору своєю експертизою, інноваціями та рішеннями у медичному, автомобільному та майновому страхуванні. Зі свого боку Уніка зможе стежити за трендами розвитку IT-індустрії, щоб залишатися лідером ринку в технологічності та диджиталізації бізнесу.
За результатами дослідження Kharkiv IT Research 2021, проведеного спільно з KPMG, IT-галузь Харківського регіону налічує понад 510 сервісних і продуктових ІТ-компаній, а кількість ІТ-фахівців перевищила 45 тисяч. За два роки пандемії IT-індустрія у Харкові зросла на 29%, а її сумарний об’єм продажів у 2021 році очікується на рівні 1,5 млрд дол. США, забезпечивши зростання на 53% у порівнянні з 2019 роком.
Ці результати позиціонують Харків як провідну Tech-локацію Східної Європи, привабливу як для ІТ-спеціалістів, так і для клієнтів з усього світу.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас