Citroen показав найменший позашляховик у світі (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen показав найменший позашляховик у світі (відео)

Технології&Авто
1968
Компанія Citroen представила новий концепт My Ami Buggy, який являє собою позашляхову версію крихітного міського автомобіля.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу компанії.
Компактний електромобіль Citroen Ami вже має пару серійних версій: пасажирський варіант, а також модифікацію легкого розвізного фургона. Тепер настала черга позашляхової модифікації.
My Ami Buggy отримав кілька унікальних рис, раніше недоступних компактному електричному Citroen. Так, запасне колесо перекочувало на дах, в колісних арках з’явилися позашляхові шини, роль бамперів виконують елементи силового каркасу.
Усередині електромобіля прописалися нові сидіння, товщину наповнювача в яких збільшено з 35 до 70 мм. Сидіння можна вийняти з машини, щоб помити. Цікаво, що в салоні з’явилися написи Pilot і Copilot над кріслами водія і пасажира.
Серед заводських аксесуарів – чотири кронштейни для екшн-камер, знімні зовнішні дзеркала, новий затиск для смартфона і рухливий тримач для пляшок. Цікаво, що всі аксесуари надруковані на 3D-принтері.
На сьогоднішній день Citroen My Ami Buggy – це яскравий концепт-кар, який в серію не збирається. Його цивільна версія оснащується невеликим електромотором, який здатний розігнати електромобіль до 42 км/год. Запас ходу машини без підзарядки – близько 75 кілометрів.
За матеріалами:
РБК daily
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас