ПриватБанк відповів на питання про тисячу за COVID-вакцинацію: коли будуть гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк відповів на питання про тисячу за COVID-вакцинацію: коли будуть гроші

Особисті фінанси
1447
У ПриватБанку зібрали найпоширеніші питання щодо державної програми з виплати тисячі за вакцинацію. Finance.ua передає головне.
Як повідомили в банку, гроші надійдуть на картки після офіційного старту виплат за державною програмою, тобто з 19 грудня. Також у банку зазначили, що картку єПідтримка оформили мільйон «щасливчиків».
Відповіді на головні питання:
Я оновив/оновила додаток, а картки немає. Як це? Картка не з’являється автоматично після оновлення. Її необхідно додати: натиснути Гаманець → Додати → єПідтримка.
У мене смартфон на iOS, не виходить додати картку. Алгоритм такий: у пошуковий рядок пишіть «Приват24» → тисніть на іконку Приват24 → має з’явитися плашка з оновленням → оновлюйте.
У мене немає смартфону. Я можу відкрити пластикову картку? Наразі, ні, єПідтримка від ПриватБанку – цифрова картка, яку можна відкрити через додаток Приват24. Також не можна оформити картку через веб Приват24.
Я не клієнт банку, чи можу я відкрити картку? В банку є віддалена ідентифікація, тож потрібно завантажити останню версію Приват24 та приєднатись до клієнтів.
Мені ще немає 18, я можу відкрити картку? Ні, отримати виплату можуть громадяни України, які досягли 18 років і мають в застосунку Дія «зелений» COVID-сертифікат вакцинації.
Картка відкрита, але в Дію не підтягується. Що робити? Зачекати. Рахунок має відобразитися одразу після відкриття, проте може затриматися, якщо дані з якоїсь причини не підтягнулися. Раз на добу банки додатково підвантажують дані. Якщо за добу IBAN не підтягнеться, спробуйте знову.

Довідка Finance.ua:

  • клієнти Ощадбанку, що мають у застосунку «Дія» зелений COVID-сертифікат про дві дози вакцинації, можуть оформити в Ощад 24/7 картку єПідтримка для отримання 1000 грн державної допомоги.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас