Фейковий обмінник: у Львові у місцевого жителя вкрали 19 тисяч доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фейковий обмінник: у Львові у місцевого жителя вкрали 19 тисяч доларів

Кримінал
1125
У центрі Львова киянка разом зі спільниками облаштувала фіктивний пункт обміну валют з таблицею з курсом валют, апаратом для рахування грошей і фальшивими грошима. «На гачок» попався львів’янин, який віддав шахрайці 19 тисяч доларів.
Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.
«29 листопада в поліцію надійшло повідомлення від львів’янина про те, що в одному з обмінних пунктів Львова, на вулиці Під Дубом, касирка взяла у нього гроші для обміну і зникла разом з ними», — йдеться в повідомленні.
На місці події працювали оперативники Управління карного розшуку поліції Львівської області, а також слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції № 1. Як встановили правоохоронці, потерпілий передав для обміну кошти на суму 19 тисяч доларів. Касирка взяла гроші і вийшла з ними через задній вихід.
У відомстві також зазначили, що шахрайка використовувала перуку чорного кольору і підроблені документи. Для пошуку потенційних жертв жінка подавала онлайн-оголошення про обмін великої суми іноземної валюти, пропонуючи занижений курс.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас