Конкурент Uklon та Uber: в Україну заходить китайська служба таксі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конкурент Uklon та Uber: в Україну заходить китайська служба таксі

Фондовий ринок
2615
Директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь днями підтвердив інформацію про те, що компанія має намір анонсувати новий пристрій лінійки Xiaomi Mi Mix і повернеться на ринок планшетів. Про планшетні комп’ютери компанія розповіла ще небагато.
Представник Xiaomi Group зі зв’язків з громадськістю Сюй Цзеюн розповів, що компанія приділяє пріоритетну увагу новим планшетам, під які істотно підлаштовується оболонка MIUI. Він підкреслив, що творці працюють над тим, щоб запропонувати користувачам нові можливості управління.
На даному етапі команда MIUI розробила для мобільних телефонів оболонку MIUI 12.5, яка є новим рішенням для міжплатформеної спільної роботи на кількох дисплеях. Власники ПК з Windows можуть підключити смартфон бездротовим шляхом, виводячи на дисплей комп’ютера екран смартфона, копіюючи інформацію, здійсююючи дзвінки, відправляючи повідомлення, застосовуючи спільний буфер обміну тощо.
Можливо, така ж можливість з’явиться і у користувачів нових планшетних комп’ютерів Xiaomi, після чого обмін файлами між планшетами, смартфонами і настільними/мобільними ПК стане ще більш комфортним. Нові планшети повинні вийти в першому або другому кварталі 2021 року.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас