Черкаська тютюнова фабрика перемінила назву на "Ліггетт Дукат Україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черкаська тютюнова фабрика перемінила назву на "Ліггетт Дукат Україна"

410
Черкаська тютюнова фабрика, що її купила восени минулого року англійська Gallaher в німецької Reemtsma, перемінила назву на "Ліггетт Дукат Україна", повідомляють Українські новини.
Як відомо, Gallaher наприкінці листопаду 2001 року купила 99,23% акцій Черкаської тютюнової фабрики. Після придбання фабрики компанія заявила, що хоче істотно зміцнити свої позиції на українському ринку, але не назвала, яку частку українського ринку вона хоче зайняти. Раніше Gallaher експортувала сигарети до України. На українському ринку компанія працюватиме через свою компанію "Ліггетт-Дукат".
"Ліггетт-Дукатт" є однією з найбільших компаній на російському тютюновому ринку. Компанія випускає сигарети під марками “LD”, “LD Gold”, “Sovereign”, “Дукат”, “Московские”, “Максима”, “Прима”.
Черкаська тютюнова фабрика, яка зменшувала виробництво протягом останніх двох років, припинила випускати сигарети у грудні 2001 року в зв'язку зі зміною власника. За 2001 рік фабрика виробила 6 131 млн. штук сигарет, скоротивши їхній випуск на 40% порівняно із 2000 роком. Фахівці оцінюють ємність тютюнового ринку в 75 млрд. сигарет на рік.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас