«Інвестняні»: потенційні інвестори вже подали заявок на понад 2 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Інвестняні»: потенційні інвестори вже подали заявок на понад 2 млрд доларів

Фондовий ринок
390
Існують різні варіанти дорогих 5 копійок. Їх вартість залежить від року випуску, а також деяких особливостей. Це можуть бути відмінності в формі і розташуванні ягід на монеті, накресленні цифр, елементах тризуба та інші.
Про це йдеться на профільному порталі Monety.
За даними джерела, є кілька різновидів таких монет, серед яких зустрічаються і рідкісні. Їх ціна варіюється в межах 4000−6000 гривень. Така монета має гурт з великою насічкою, одиницю з хвостиком, середній зуб тризуба гострий з потовщенням і інші відмітні елементи.
«Інвестняні»: потенційні інвестори вже подали заявок на понад 2 млрд доларів
5 копійок 1994 року — досить рідкісна монета. Відомо кілька різновидів, які виконані з магнітної сталі, алюмінію, міді, латуні або срібла. За даними порталу Monety, налічується всього приблизно 300 примірників такої монети.
Повідомляється, що на таких 5 копійках друге гроно має форму тупокутного трикутника. Слово «копійок» написано товстим шрифтом, а в п’ятій гроні держак підходить до другої зліва ягоди. Ціна такої монети згідно з каталогами становить від 2500 до 3500 гривень.

5 копійок 1996 року — ця монета виготовлялася спеціально для річного набору. Її тираж складав близько 5000 штук.
За даними джерела, на профільних аукціонах таку монету можна продати від 500 до 1000 гривень. У таких 5 копійок друге гроно має форму тупокутного трикутника, риска над «Й» в написі прилягає впритул до букви. На порталі також повідомляється, що рідкісні монети можна продавати на спеціалізованих електронних аукціонах, а також через популярні сервіси з розміщення оголошень. Однак у другому випадку варто бути особливо обережними, нерідкі випадки шахрайства.

Отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас