Фонд соцстрахування виплатив е-лікарняні на 1 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд соцстрахування виплатив е-лікарняні на 1 млрд грн

Казна та Політика
164
В Офісі Президента працюють над розробкою пакета заходів для стимулювання економічного зростання у 2021−2022 роках.
Про це сказала заступник керівника Офісу Президента Юлія Свириденко під час Всеукраїнського форуму «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава».
«2020 рік був непростим, ми зараз спрямовуємо всі наші зусилля, щоб розробити пакет заходів на 2021−2022 рр., щоб стимулювати економічне зростання», — сказала Свириденко.
Вона зауважила, що важливою програмою є програма «Доступне кредитування 5−7-9%», влада продовжує працювати і вдосконалювати її, аби якомога більше підприємців могли нею скористатися. «За нею (програмою. — Ред.) видано вже понад 10 тис. кредитів на загальну суму понад 25 млрд грн. Цього року маємо можливості для розширення цієї програми і будемо фокусуватись, у першу чергу, на тих, хто має найскладніший доступ до кредитних ресурсів, а саме на мікробізнесі», — сказала Свириденко.
За її словами, також буде модифіковано програму допомоги по частковому безробіттю. «Ми сфокусуємо її на „червоній зоні“ і на тих видах економічної діяльності, що найбільше постраждали від карантинних заходів», — зазначила Свириденко.
Заступник керівника Офісу Президента нагадала, що попри те, що 2020 рік був досить складним для всієї світової економіки, Україна порівняно з іншими країнами пройшла його більш успішно; за підсумками минулого року падіння економіки становило 4,2%.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас