Інноваційна заміна касовому апарату – новий платіжний термінал від ПУМБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПАРТНЕРСЬКА

Інноваційна заміна касовому апарату – новий платіжний термінал від ПУМБ

Фондовий ринок
6521
«Укрзалізниця» продовжить запускати спеціальні рейси в «червону зону» до скасування карантинних обмежень. Наразі готуються дати до кінця березня.
Про це в коментарі РБК-Україна заявив керівник пасажирського напрямку У З Олександр Перцовський.
За його словами, спецрейси є компромісним рішенням, оскільки УЗ вважає, що зупинка залізничного сполучення не ефективна.
«По суті це ті ж маршрутні рейси, які просто в окремі дати ми відкриваємо. Ми зараз зробили першу хвилю, після 8 березня — в Чернівці, Закарпаття та Івано-Франківську область, в найбільш пікові дати людей вивезли. Те ж саме зараз робимо цього тижня і наступного тижня», — зазначив Перцовський.
Він також підкреслив, що залізничне сполучення особливо не сприяє поширенню епідемії. А з урахуванням того, що багато пасажирів доїжджають до поїздів на автобусах, обмеження на висадку та посадку в «червоних зонах» є номінальними.
За його словами, запуск спецрейсів узгоджується з ОДА, Міністерством охорони здоров’я і Міністерством інфраструктури.
«Зазвичай це дні з найбільшим навантаженням. Зараз ми подаємо так, щоб в п’ятницю-суботу люди могли туди поїхати і в неділю повернутися. Як тільки будуть узгоджені, відразу УЗ на своєму сайті і в Facebook все анонсує», — зазначив Перцовський.
На сьогодні розглядається можливість запускати спецрейси в «червоні зони» в окремі дні.
«Зараз проходить процес узгодження, як тільки буде „зелене світло“, то ми відразу скажемо, що в ці дати, кому потрібно, можна буде виїхати або в один кінець, або в інший», — додав він.
Нагадаємо, раніше протягом декількох днів після 8 березня курсували спеціальні рейси із Закарпатської області. Це було пов’язано з тим, що на вихідні багато хто приїхав в гори і через «червону зону» не мали можливості виїхати на поїзді.
Згідно з правилами адаптивного карантину, в «червоних зонах» забороняється висадка і посадка пасажирів залізничного транспорту.
Крім Закарпаття, спеціальні рейси запускали в Чернівецьку та Івано-Франківську області.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас