Фонд держмайна виставив на продаж Калуську ТЕЦ за 230 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фонд держмайна виставив на продаж Калуську ТЕЦ за 230 мільйонів

Фондовий ринок
191
У Харкові капітально ремонтують кільцеву дорогу. За президентською програмою «Велике будівництво» на 58 км за маршрутом Пісочин — П’ятихатки — Рогань — Безлюдівка повністю оновлять покриття, встановлять нові автомобільні знаки, з’явиться нова розмітка і узбіччя.
Про це повідомила прес-служба «Укравтодору» у Facebook.
Роботи на Харківській окружній планують завершити за 2 роки, вартість проєкту становить 1,8 млрд грн.
Як повідомляє «Укравтодор», зараз тут армують асфальтобетон для того, щоб підвищити несну здатність дороги та запобігти появі тріщин.
Фонд держмайна виставив на продаж Калуську ТЕЦ за 230 мільйонів
На минулому тижні дорожники почали влаштовувати армувальні геосинтетичні матеріали та георешітки з композитної арматури на ділянці дороги М-03, котра є частиною Харківської кільцевої.
Як пояснюють в «Укравтодорі», армуючий синтетичний матеріал використовують для укріплення шарів нежорсткого дорожнього одягу у вигляді геоґраток, геотекстилю чи геокомпозиту на основі полімерів.
Фонд держмайна виставив на продаж Калуську ТЕЦ за 230 мільйонів
Водночас композитна арматура, яка складається з волокон термореактивних смол, служить для зчеплення з бетоном і робить покриття більш надійним.
Загалом на кінець квітня на Харківській об’їзній встигли зробити 16 км першого шару покриття та відфрезерувати 33,2 км старого покриття.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас