Представлено смартфон Huawei Enjoy 20e — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено смартфон Huawei Enjoy 20e

Фондовий ринок
318
Український бізнес у квітні 2021 року погіршив оцінки економічного стану своїх підприємств та перспектив діяльності. Індекс очікувань ділової активності (ІОДА) впав до 46,9 пунктів.
Про це свідчать дані щомісячного опитування підприємств України, яке проводить Національний банк України.
Таким чином, індекс знову опустився нижче рівноважного значення (50 пунктів).
Представлено смартфон Huawei Enjoy 20e
Як зазначається в повідомленні, причиною погіршення настроїв стало посилення карантинних обмежень та зростання невизначеності.
За даними опитування, респонденти промисловості, торгівлі та сфери послуг погіршили оцінки щодо результатів своєї діяльності, найсильніше – сфери послуг, які найбільше відчули наслідки посилення карантинних обмежень.
Представлено смартфон Huawei Enjoy 20e
Підприємства всіх секторів прогнозують зростання цін на власну продукцію/послуги на тлі подорожчання сировини і товарів постачальників та поки не очікують на збільшення чисельності своїх працівників.
Щомісячне опитування підприємств проводилося з 5 до 23 квітня 2021 року. В опитуванні взяли участь 297 підприємств. Серед опитаних підприємств 41,8% – компанії промисловості, 30,3% – сфери послуг, 23,9% – торгівлі, 4,0% – будівництва. 37,0% респондентів – великі підприємства, 30,0% – середні, 33,0% – малі.
Результати опитувань відображають лише думку респондентів-керівників підприємств, а не оцінки Національного банку України.
Зазначимо, оновлений макропрогноз Національного банку України (НБУ) ґрунтується на припущенні про збереження адаптивного карантину в першому півріччі 2021 року. Очікується послаблення поточних обмежень вже з травня.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас