Tesla наступного року отримає дешеві акумулятори з великим запасом ходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla наступного року отримає дешеві акумулятори з великим запасом ходу

Фондовий ринок
1332
Компанія Panasonic офіційно представила нові акумуляторні елементи стандарту 4680, які будуть використовуватися на електромобілях Tesla. Вони повинні бути дешевшими і ефективнішими за наявні тягові акумулятори.
Минулого року Tesla оприлюднила свій план з виробництва власної акумуляторної батареї з новим хімічним складом. Автовиробник стверджує, що вирішив деякі серйозні проблеми, які заважали галузі виробляти більші циліндричні літій-іонні елементи в новому форматі під назвою 4680.
Tesla наступного року отримає дешеві акумулятори з великим запасом ходу. Компанія Panasonic, найстаріший партнер Tesla з виробництва акумуляторів, попередньо оголосила про розгортання лінії з виробництва прототипів нової акумуляторної батареї. У Panasonic також заявили, що готові інвестувати у виробництво нової акумуляторної батареї Tesla, якщо тестове виробництво виявиться успішним.
Ємність нового батарейного елемента в п’ять разів більша, ніж у попередніх моделей меншого розміру. Якщо випробування виробничих процесів виявляться успішними, то перші Tesla з новими акумуляторами з’являться на дорогах вже наприкінці 2022 року.
Нагадаємо, що представлено новий Range Rover. Машина отримала електричні двері, топовий мотор BMW і ціну від 4 млн гривень.
Раніше стало відомо, що китайська компанія показала інноваційний літаючий автомобіль. XPeng представив концептуальний літаючий автомобіль HT Aero.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас