Новий Samsung Galaxy S22 може виглядати як iPhone 13 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий Samsung Galaxy S22 може виглядати як iPhone 13

Фондовий ринок
783
Авторитетний інсайдер Ice Universe, який часто публікує точну інформацію про новинки Samsung, надав цікаву інформацію про телефони серії Samsung Galaxy S22.
Ми вже бачили кілька рендерів Samsung Galaxy S22, у тому числі фотографії лицьових панелей. Тепер Ice Universe заявив, що Samsung Galaxy S22 та Samsung Galaxy S22+ матимуть плоскі фронтальну та лицьову панелі, а також симетричні рамки дисплея. Він також навів цікаве порівняння: «Samsung Galaxy S22 та Samsung Galaxy S22+ виглядають як iPhone 13 без чубчика».
Це порівняння передбачає, що смартфони також отримають плоску металеву рамку по периметру корпусу, проте на всіх опублікованих зображеннях смартфонів демонструвалися округлі частини корпусу з боків.
Крім того, це ж джерело вчора підтвердило, що попередні повідомлення про те, що в Samsung Galaxy S22 Ultra буде два 12-мегапіксельні датчики зображення для 3- і 10-кратного оптичного зуму, виявилися помилковими.
Презентація Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ та Samsung Galaxy S22 Ultra очікується на спеціальному заході компанії, який відбудеться на початку наступного року. Смартфони отримають однокристальні системи Snapdragon 898 та Exynos 2200 у різних регіонах світу.
Ice Universe багато разів повідомляв точну інформацію про смартфони та датчики зображення Samsung, включаючи недавні анонси нових сенсорів роздільною здатністю 50 і 200 Мп. Також він першим показав точні зображення смартфонів із екранами-водоспадами.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас